Personeelsfeesten

Personeelsfeesten zijn vaak ontzettend gezellig. Tevens verbeterd het de band tussen collega's en zal het uiteindelijk ook de samenwerking optimaliseren. Wilt u een personeelsfeest organiseren? Dan komt daar vaak ook een etentje bij kijken. Van Dam regelt de complete catering voor uw personeelsfeest!

Maaltijden
Een lekker en gezond maaltijdaanbod verhoogt zowel de motivatie van uw medewerkers als de uitstraling van uw bedrijf. Catering en partyservice Van Dam kan uw bedrijf voorzien van dagelijkse lunches tot overwerkmaaltijden, van traditionele keuken tot verrassende gerechten.

Diversiteit, vers en gezond
Wij bieden de gasten beleving tijdens het ontbijt of de lunch. Van een exclusief broodje gezond met een kopje koffie tot een overheerlijke warme maaltijd met een glas vers geperste jus d’orange. Wij verzorgen de maaltijden zo dat deze elke dag weer divers zijn. De producten die wij gebruiken zijn dan ook vers, gezond en altijd lekker!

Contact
Wij scoren erg hoog op kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? We bespreken graag de mogelijkheden van passende bedrijfscatering op uw locatie.