Over ons

Catering en Partyservice van Dam in Heino staat bekend als de cateraar die alles voor u mogelijk maakt. Wij hebben zowel een passende invulling van het culinaire gedeelte, als het juiste entertainment, sfeervolle decors en de gehele aankleding in stijl van uw locatie behoren tot onze sterke kanten.

Catering
Vanuit onze geoutilleerde keuken, waar het ambacht hoogtij viert, zijn wij van alle markten thuis. Onder ware bezieling en passie van onze chef kok worden diverse gerechten gemaakt waarbij de gebruikte ingrediënten allemaal vers zijn. U kunt bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, vergaderlunches barbecues en voor klassieke hapjes tot culinaire luxe hapjes. Ook voor diverse soorten buffetten van stamppot tot zeer uitgebreid europees kunt u bij ons terecht.

Partyservice
Wij leveren alle materialen voor uw familiefeest, bedrijfsparty of uw eigen bruiloftsfeest om uw locatie professioneel en in stijl aan te kleden. Wij regelen glaswerk, servies, tafels en stoelen, een biertap, koffiezet apparatuur en natuurlijk alle soorten dranken.

Kookstudio
Onze kookstudio biedt plaats voor gezelschappen van 10 tot 25 personen. Hier bieden wij u de mogelijkheid te genieten van een feestelijk moment rondom het fornuis. Een actieve, informele avond waarbij de gezelligheid erg belangrijk is. De kookstudio is geschikt voor bedrijven, vrijgezellenfeestjes, verenigingen en families. Het hele gezelschap bereidt een volledig menu, van voorgerecht tot en met het dessert.

Locatie
Zoekt u een plekje voor meer personen? Wij beschikken tevens over een prachtige locatie tot 250 personen om lekker te vertoeven met collega’s, vrienden, en familie. Centraal op deze plek staat een mooie accommodatie met veranda en heerlijk lounge terras waar u met elkaar kunt genieten van lekkere gerechten van de kok.

Slijterij
Binnen ons bedrijf beschikken wij over een slijterij met een groot assortiment aan dranken, waaronder meer dan 200 soorten whisky’s . Dit is genoeg reden om diverse whiskyproeverijen te houden. Ook zijn er diverse streekproducten te koop, waaronder de zeer bekende Heino’s Dambitter en de Heino’’s babbelaar