Partyverhuur

Vanuit onze catering en partyservice verhuren wij ook onze materialen. Om uw feest compleet te maken, kunnen wij naast het culinaire gedeelte, ook uw feest aankleden volledig naar uw wens.

Verhuur van materialen
Wij leveren en verhuren alle materialen voor een geslaagd feest. Denk hierbij aan glaswerk, servies, bestek, biertap, koelkast, tafels tafellinnen, stoelen, en barkrukken. Staat er iets niet tussen? Waarschijnlijk hebben wij het wel! Neem gerust contact op. U kunt onze materialen huren om bijvoorbeeld een familiefeest, bedrijfsparty, receptie, evenement of uw eigen bruiloft compleet te maken!

Cateringmogelijkheden tot 1000 personen
Catering en Partyservice van Dam is een middel groot Catering en Partyservicebedrijf. Een familiebedrijf die catering mogelijkheden biedt tot 1000 personen. Wij hebben niet alleen een passende invulling van het culinaire gedeelte, maar ook het juiste entertainment, sfeervolle decors en de gehele aankleding in stijl van uw locatie behoren tot onze sterke kanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Indien naar wens is het altijd mogelijk om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toe te lichten. Kijk voor meer informatie op onze verhuur site: www.cateringinzwolle.nl. Vragen? Neem contact met ons op!

Wij leveren onze diensten in Zwolle, Raalte, Wijhe, Olst, Deventer, Ommen, Dalfsen, Lemelerveld, heel Salland, Overijssel, Drenthe, Gelderland en op aanvraag in heel Nederland.