Kookstudio

Samen lekker koken, daar maak je toch tijd voor?
Wij beschikken over een gezellige en moderne kookstudio. Onze kookstudio bevindt zich in het gezellige dorp Heino, 12 km van de stad Zwolle.

Koken in een echte kookstudio
We merken dat mensen het leuk vinden om samen iets te doen. Dit geldt niet alleen voor gezinnen of familie, maar ook voor collega's. In onze kookstudio is het mogelijk om een kookworkshop te volgen. U bereidt onder begeleiding van een van onze koks een heerlijk gerecht. Vervolgens wordt deze in onze gezellige proefstudio genuttigd. Kortom; u kunt vier uur lang genieten inclusief een viergangen themamenu en onbeperkt bier, wijn, frisdrank en koffie voor slechts €49,00 pp.

Vanaf 10 personen
Groepen vanaf 10 personen tot maximaal 28 personen kunnen gebruikmaken van onze kookstudio. Onder begeleiding van een professionele kok kunt u aan de slag om samen een heerlijk diner op tafel te toveren.

Thematisch koken
Het merendeel van de gerechten bestaat uit thematisch koken. Hierin staat bijvoorbeeld een bepaald land of ingrediënt centraal. U kunt hierbij denken aan Frans, Italiaans, Spaans, Kantonees of een heerlijke tapas.

Wilt u gebruikmaken van onze kookstudio? Neem dan contact met ons op!

Kookstudio Heino
Kookstudio Heino
Kookstudio Heino
Kookstudio Heino
Menu/thema's

Als u bij ons komt koken, bereidt u samen met uw gezin, familie of collega's een viergangen menu. U kunt kiezen uit verschillende thema's, namelijk:



Frankrijk

  • Geroosterde baguette met Franse tapenade en toppings van tonijn en gandaham
  • Salade Niçoise
  • Licht gebonden broccolisoep met zal en mediterraanse soepstengels
  • Gevulde Coq au vin ( kuikenborst met brie, ham en rode wijnsaus)
  • Groente ratatatoille
  • Gevulde tomaten
  • Aaardappelkoekjes
  • Mangomousse met kwark en Grand Marnier


Italie

  • Crostini met verse tapenade en Parmaham en gerookte zalm
  • Mesclunsalade met tomaten en gegrilde kip
  • Paddestoelenrisotto
  • Pommodorie soep
  • Lintspaghetti met zalm op venetiaanse wijze bereid
  • Kipfilet op zijn Toscaans
  • Italiaanse romano tomaten met gemarineerde Mozzarella
  • Aardappelratatouille uit Perugia
  • Originale Tiramisu cantucini


Griekenland

  • Hedipatthetica de Sirtaki
  • Griekse voorjaarssalade: Saláta theriní
  • Komkommersaus: Tzatzíki
  • Vissoep van het eiland Rhodos: Kakaviá
  • Gestoofd kalfsvlees met uien: Stifátho
  • Gekookte tomatenrijst: Rízi mé tomátes
  • Aardappel Aubergine mousaka: Patátes et melitzanes mousaká
  • Gebakken groenten: Briámi
  • Blauwe druiven bavarois met yoghurt en sinaasappel: Moustalevria


Spanje

  • Kleine amusetapas: knoflookbrood met verse tapenade en serranoham en salami
  • Soep: Venetiaanse Pommodorisoep
  • :Kleine Tussengerechten: Groene Tagliatelle met gebakken zalm in een tomatensaus, Gebakken chorizo in een jus van rode wijn
  • Kleine hoofdgerechten: Spaanse gehaktballetjes Albondigas, Pollo al jerez (kipsticks met sherry), Roergebakken knoflookgarnalen met pepertjes
  • Bijgerechten: Paella Catalaan, Aardappeltortilla met uien en champignons, Ensalada mixta con pab (boerensalade)
  • Dessert: Creme en ensalade de naranjas


  Holland/Sallands

  • Geroosterde broodjes met verse tapenade en achterham en gerookte ijsselmeerpaling
  • Voorgerecht: Groene aspergesalade
  • Soep: Zaanse mosterdsoep met gerookte zalm
  • Hoofdgerecht: Rib gevuld met Hollands gekruid gehakt
  • Bijgerechten: Aardappelkoekjes met oude kaas, Hollandse pieperschotel met ei, Groene kool rolletjes, Witlofsalade
  • Dessert: Peren/slagroompudding, Abrikozen/ wentelteefjes


Mexico

  • Amuse: Geroosterde nachoschips met cherrytomaatjes en cheddarkaas met quacomoledip
  • Soep: Avocadosoep met geroosterde amandelen en rode paprika
  • Tussengerecht: Grote Mexicaanse garnalen met Spaanse peper en knoflook
  • Hoofdgerechten: Tortilla quesadilla: maispannekoek gevuld met maiskip en groenten en gegratineerd met cheddarkaas, Pittige tomaten/salsasaus, Maiskoekjes, Mexicaanse hete rijst met kidney bonen, Gegrilde pommodoritomaat cambralis picos, Ensalada cancun
  • Dessert: Mangomousse met gember, passoa en cactusvijgen


Kantonees/Chinees (nieuw!!)

De meest gevarieerde keuken van China is de Kantonese keuken, waarin het vooral draait om kleur, samenstelling van gerechten en contrasterende smaken. De seizoenen van het jaar komen heel sterk naar voren in de gerechten die in deze keuken gemaakt worden. Het eten is gezond, kleurrijk, niet te gekruid en erg fijn van smaak en geur.

  • AMUSE
  • KANTONESE DIM SUM: Chinese warme pasteitjes
  • SOEP: TONG KANTONG SUP
  • Kantonese tongsoep: Op basis van kippenbouillon met groenten en paddestoelen
  • CHINEES / KANTONESE HOOFDGERECHTEN: MUT GUA CHA YUC, Roerbakkip met meloen en groente. Exclusief Kantonees gerecht; heel bijzonder van smaak, door de blokjes meloen, TSJA SJAO, Koud gebraden procureur lapjes, HAO YOU NIU ROU: een klassiek Kantonees rundvlees gerecht met groenten, KANG CHONG HA KAU, Chinese garnalen met gember en lombok, NASI GORENG, Op Kantonese wijze bereid, CHOW MEIN
    Chinese bami, GADO GADO, Koude groenteschotel met pindasaus
  • DESSERT: ORIENTAL SALAD BUAH: Fruitsalade van vers fruit met o.a. lychees dit alles gegratineerd met Heerlijke sabayon van Chinese wijn


Verrassingsmenu

Laat u verrassen door onze chefkok.

Hij zal een selectie maken uit de diverse thema's en rekening houden met het seizoen!